Ceyda Bölünmez Çankırı'dan Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceyda Bölünmez Çankırı'dan Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik Ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Dışişleri Komisyonu Sözcüsü Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye'nin en derin ve teknolojik yer altı linyit madeni işletmesi olan Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik şirketini ziyaret etti.

Şirketin, İzmir Kınık’ta bulunan yer altı linyit işletme sahasını ziyaret eden Ceyda Bölünmez Çankırı, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Polat, Genel Müdür Ergin Kibar ve Genel Müdür Baş Yardımcısı Eray Şen’den şirket faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Bölünmez Çankırı, şirketin yönetimine başarı ve kolaylıklar dileyerek, şunları söyledi: "Türkiye'nin enerji üretimi ve madencilik alanında önemli bir yere sahip olan Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik şirketini ziyaret etmekten büyük memnuniyet duydum. Bu kadar büyük bir operasyonu başarıyla yürütmeleri takdire şayan. Şirkette çalışan tüm emekçilere teşekkür ediyorum. Bu büyük ailenin bir parçası olan her bireyin katkısı, ülkemizin enerji üretiminde sürdürülebilirliğin sağlanması açısından çok kıymetli. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Polat ve tüm ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum."

Muzaffer Polat da, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Çankırı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik, yenilikçi yaklaşımları ve yüksek teknoloji kullanımı ile Türkiye'nin enerji sektöründe örnek teşkil ediyor.

Türkiye'nin en derin ve teknolojik yer altı linyit madeni olarak biliniyor. Maden, gelişmiş teknolojik altyapısı ve geniş çalışan kadrosuyla dikkat çekiyor. Şirket, Türkiye'nin enerji ihtiyacının karşılanmasında önemli bir rol oynarken, aynı zamanda istihdam sağlama konusunda da bölgeye büyük katkı sağlıyor.

Ceyda Bölünmez Çankırı'nın ziyareti, Türkiye'nin enerji üretiminde ve madencilik sektöründe yaptığı yatırımların ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN
SOMA’DA LARVASİT UYGULAMALARI YAPILDIÖnceki Haber

SOMA’DA LARVASİT UYGULAMALARI YAPILDI

Alaşehir, Soma ve Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlıklarından OperasyonSonraki Haber

Alaşehir, Soma ve Şehzadeler İlçe Jandar...

Yorum Yazın

BaÅŸka haber bulunmuyor!

casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar