© Soma Haberi 2020

TAYDAŞ; “ DİMDİK AYAKTAYIZ”

0

0

Şehit Yakınları ve Gaziler Optimus’da Sahur Yaptı

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ile birlikte Şehit Yakınları Gaziler birlik ve beraberlik içinde faaliyetlerine devam ediyor.

Manisa Optimus Cafe’de gerçekleştirilen sahura, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Üçvş Ümit Taydaş, Şehit Yakınları ve Gaziler ile Gazi Yakınları katıldı.

 

“TAYDAŞ; “BÜYÜK ONUR DUYDUM”

Gecenin anlam ve önemine ilişkin açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Üçvş Ümit Taydaş; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm Aziz Şehitlerimiz, yine bu uğurda Gazi olmuş Kahraman kardeşlerimiz ile yakınlarının her zaman gönlümüzde, kalbimizde ve başımızın üstünde ayrı bir yeri var. Bugün çok Kıymetli Şehit yakınlarımızla ve çok Değerli Gazilerimizle birlikte sahurda bir arada olmaktan dolayı büyük onur duydum. İnşallah Rabbim bizleri bu Mübarek Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendiren kullarından eyler.”

“TAYDAŞ; “ DİMDİK AYAKTAYIZ”

Açıklamasına şu şekilde devam eden Başkan Taydaş, “Bizler Şehit Aileleri ve Gaziler olarak kendi kendimize gerçekleştirdiğimiz programlarla kamuoyuna mesaj vermeye devam edeceğiz. Şehit Yakınlarımızla, Gazilerimizle kurmuş olduğumuz Derneğimizi kuvvetlendirdik. Bugün geldiğimiz noktada Şehit Yakınları ve Gaziler olarak dimdik ayaktayız. Bu değerli insanların sosyal hayatta kendi kendilerini temsil etmesi faaliyetler yaparak moral depolamaları önemli. Bu uzantıda vatanımızın sonsuza kadar yaşaması adına yaptıklarımızdan sonra şimdi sosyal faaliyetlerle gündeme gelerek örnek olmak istiyoruz. Bizim için ne olursa olsun Türkiye'nin sonsuza kadar ilelebet yaşaması millet birlikteliğimizin sağlanması önceliğimizdir. Bu vesile ile Manisalılarımızın ve tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazanlarını, 13.07. 2015 Pazartesi günü idrak edeceğimiz Kadir Gecesini ve Ramazan Bayram’ını kutluyorum." dedi. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER