© Soma Haberi 2020

Soma CHP 'de Bayramlaşma

0

0

Cumhuriyet Halk Partisi Soma İlçe Başkanlığında bayramın birinci günü yapılan bayramlaşmaya İlçe Başkanı Levent Elbinsoy ve yönetim kurulu, İl Başkanı Mustafa Ada, İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, TBMM Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Manisa Milletvekilleri Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu ile çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde ilk olarak söz alan CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, partililerin bayramını kutlarken, "Soma olarak 13 Mayıs 2014'den bu yana tüm bayramları buruk ve yüreğimiz acıyarak kutluyoruz. Yaşadığımız facianın izlerini silmek çok zor ancak CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak milletvekillerimizin de desteği ile Soma'nın sorunlarının ve yarım kalan projelerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz, yaşadığımız acıyı hafifletmek için çalışacağız." dedi.

Manisa Milletvekilleri Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu'da partililerin bayramını kutlarken, son olarak söz alan CHP TBMM Grup Başkan Vekili Özgür Özel; "Genel seçimlerde canla başla çalışan partililerimizi yürekten kutluyorum, seçim sonuçları göstermiştir ki CHP Soma'da Belediye Başkanlığını kazanacak partidir.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimden önce verdiği sözlerin arkasında duran tek partidir. Erken seçim çözüm değildir. Her şartta da koalisyon yaparız demiyoruz. CHP olarak 14 tane maddemiz var. Biz koalisyon sürecinde partileri değil ilkelerimizi konuşuyoruz." dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER