© Soma Haberi 2020

Siyaset Vefasızdır.

Yarınlarda Sen Ne Yaptın Derler

0

 Manisa Barosu Avukatlarından Somalı Avukat Sercan OKUR Belediye Meclis Üyesi Gülay Yıldız ve CHP Soma İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emine Ünlü ile birlikte, 1977 Yerel Seçimlerinde dönemin Adalet Partisi Belediye Başkanı Hüseyin Özkılınç'ın listesinden seçilen Soma'nın ilk kadın belediye meclis üyesi Mesude Şahinler'i evinde ziyaret etti.

Bu ziyaret ile Soma'nın ilk kadın belediye meclis üyesi ile son kadın belediye meclis üyelerinden Gülay Yıldız bir araya gelmiş oldu. Mesude Şahinler dönemin zor şartlarında siyaseti aktif olarak yapmayı başarmış. Siyasetin yanı sıra kuaförlük mesleğinde de pek çok çırak yetiştirerek meslek sahibi yapmış.  Soma ve siyasetin, hangi görüşten olursa olsun böylesine yürekli ve çalışkan kadınlara ihtiyacı olduğunu,Siyaset kadınlar ile güzelleşeceği belirtildi.

Siyasetin maalesef vefasız olduğu ülkemizde, insana hizmet etmeye emek vermiş büyüklerimizi unutmamak ve onlara hak ettikleri değeri vermek çok önemli. Soma Belediyesi, halen sağ olan ve ilçemize hizmetleri dokunmuş olan eski belediye meclis üyelerimize sahip çıkarak onları onurlandırmalı. Ve unutulmamalıdır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER