© Soma Haberi 2020

Manisa Milletvekillerine Sesimizi Duyun

AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber ve Uğur Aydemir Soma'yı ziyaret etti.

 Soma Belediyesi makam  salonunda gerçekleşen ziyarette mahalle muhtarları Bunun yanı sıra daire amirleri, Soma Kamyoncular Kooperatifi başkanı Mehmet Yağcı yönetim kurulu üyeleri bürokratlar karşıladı. Açıklamada bulunan Recai berber şöyle dedi.

 Artık AK Parti hükümetinde yapılan şeyler ortadadır. Vatandaşımız, İşadamları, bunları görüyorlar. Eskiden İstanbul İzmir arası neredeyse 8 saat kadardı, Şimdi yol tamamen bitmemesine karşın kısa bir zamanda İzmir'e girilebiliyor. Artık iş adamları, vatandaşlarımız kısa bir zamanda İstanbul'a gelip gidebilecekler.

 Daha Sonraları Soma'nın futbol takımı olan Soma sporun Belediye Başkanı Hasan Ergene ve yönetim kurulu üyeleri Soma sporun başarılı olması için elinden geleni yaptıkları belirtti.

 Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve Manisa milletvekili Recai berber arasındaki konuşma da daha önce hizmet veren Soma A santralı, 2 * 22 megavat gücündeki santralın Soma'ya yeni kurulmakta olan çimento fabrikası tarafından uygun görüldüğü anda satın alınmak istenildiği Manisa milletvekili ne belirtildi. Manisa milletvekili, Recai Berber çimento fabrikası isterse yeni bir , santral yapabilir dedi.

 Daha Sonraları Soma mahalle muhtarları sorunlarını anlatılar.. Soma'nın büyük mahallelerinden olan Avdan Mahallesi muhtarı Sait Sarıkaya Sayın vekilim, Avdan Mahallesi'nin en büyük sorunlarından biri olan şu sorunumuz var dertlerimizi kimseye anlatamadık. Mahalle susuzluktan kırılıyor dedi. Konuyu bir kez daha Manisa Büyükşehir e iletilmesini istediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER