© Soma Haberi 2020

 Manisa Güler yüzlü belediyeciliği bizde görecek. Ben değil biz diyeceğiz.

https://www.facebook.com/watch/?v=346019989322052

CHP ve İYİ Parti’nin ortak olduğu Millet İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Adayı Orkun Şıktaşlı, Soma ilçesinde CHP ve İYİ Parti teşkilatlarıyla buluştu. 
Manisa’da Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Soma. İlçesine  giden Şıktaşlı, burada  İYİ Parti ve CHP teşkilatlarıyla buluşmadan önce Soma 301 madencisinin mezarlarını ziyaret etti.

Soma Büyüşehir mezarlığında kendisini Millet İttifakı adayı Abdullah Saka Karşıladı.Şıktaşlı ve Saka  ve İyi Parti İlçe Başkanı  Vehbi Çiçek ve  yöneticiler 301 madenşehitliğni  ziyaret ederek dua ettiler.

Şıktaşlı’ya CHP İl Başkanı Semih Balaban, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Ünal Abdullah Gül, Millet İttifakı’nın Soma Belediye Başkan Adayı Abdullah Saka CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy İYİ Parti Soma İlçe Başkanı Vehbi Çiçek  partililer eşlik etti.

Soma ilçesinde Şıktaşlı  CHP ve İYİ Parti teşkilatlarıyla buluştu. Seçimlerde büyükşehirde seçimi kanacağız dedi. Manisa için büyük projeleri olduğunu ve kenti daha yaşanabilir bir hale getireceklerini söyledi CHP İlçe binasında konuşan Şıktaşlı .,Soma  ilçesini kalkındıracaklarının sözünü verdi.Soru Cevap şeklinde vatandaşın sorunlarını dinledi.
“Manisa merkezden yönetilmeyecek. Bizim hedefimiz betonarme yapılara milyonlarca para harcayan belediyecilik olmayacak. Manisa’nın eksiklerini ve sorunlarını biliyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz.  Manisa Güler yüzlü belediyeciliği bizde görecek. Ben değil biz diyeceğiz.

 Orkun Şıktaşlı İlk yapacağımız icraat bilanço muzu bütçemizi önümüze alarak ilçelerimizin hak etmiş oldukları payları aritmetik olarak paylaştırıp yatırımlarımızı bir an önce başlatmış olacağız. Bunu söylemem de ki amaç gelirimiz tamamen ilçelerimize adaletli olarak dağıtılmalı mıdır?  Biz borç alma taraftarı değiliz. Tam tersini üretip gelirini artırarak bunu harcama taraftarıyız. Ayağımızı yorganına göre uzatacağız

  Manisa büyükşehir Belediyesi’nin geliri 2017’de  geliri 750 milyon  gideri ise 1 milyar 250 milyon da gideri var 450 milyon açık görünüyor.

2018 de aynı buna benzer çıkacak önümüzdeki yıllarda biz borcumuzu yavaş yapılandırarak azaltırken, hizmetlerimizi aksatmadan hizmetlerimizi betona yola değil yatırımlarımızı üretime dönük işleri aktaracağız. Martin sonu bahar diyorum

Millet ittifakı Soma belediye başkan adayı Abdullah Saka ise şunları söyledi.

 AK partili  bir belediyenin yönettiği 15 yıllık Soma belediyesinde tamamen rantiyeci lere hizmet eden, yeşil alanları katledilmiş ,otoparkları olmayan ,Sosyal projeleri olmayan ilçede hatta bir sinema salonunun bile olmadığı Soma'da Soma’yı kocaman köy yaratan AK Parti zihniyetine vatandaşlar olarak bir dur dememiz gerekiyor.

 Ben bir Soma sevdalısı olarak ortak akılla var gücümle çalışarak, çağdaş yaşanılabilir bir kent haline getireceğim Dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER