© Soma Haberi 2020

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN FERDİ ZEYREK, SOMA TSO’YU ZİYARET ETTİ

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN FERDİ ZEYREK, SOMA TSO’YU ZİYARET ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Sayın Ferdi Zeyrek, Soma Belediye Başkanı Sayın Sercan Okur, CHP Soma İlçe Teşkilatı Başkanı Sayın Levent Elbinsoy ve Soma CHP Meclis üyeleri, Soma Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ferdi Zeyrek’e, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nüvit Iğnak, Soma TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette, Soma Organize Sanayi Bölgesi ve Soma’nın sosyal ve ekonomik gelişmeleri hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gelecek dönem projelerini aktaran Başkan Zeyrek, Soma Ticaret ve Sanayi Odası çalışmalarında da her zaman destek olacaklarını ekledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Sayın Ferdi Zeyrek, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan ve meclisine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER