© Soma Haberi 2020

Maden iş Sendikası ( Kamu) Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Manisa Maden  İş Sendikası Soma(Kamu) Şubesi Başkanı Şevket Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte siyasi partileri ziyaret etti. Soma Şubesi yöneticileri geçtiğimiz günlerde yaptıkları Ankara ziyaretinde ELİ'ye alınacak olan 95 kişilik işçi alımının defalarca iptal edilmesi konusunda Milletvekillerinden destek istemişlerdi. Soma'da da siyasi parti başkanlarını ziyaret eden Soma Şubesi yöneticileri ELİ'ye alınacak 95 kişilik işçi alımlarının hemen yapılması konusunda destek istedi. 
İlk olarak Soma Ak parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden sendikacılar Başkan Şeref Kavruk ile bir araya gelerek sorunlarını aktardı. Ardından MHP ve CHP İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden sendikacılar MHP İlçe Başkanı Vedat Erdem ve CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy ile bir araya geldi.
31 ARALIKTA TAMAMEN İPTAL OLACAK
Ziyaretlerde ELİ'ye yapılacak olan ve defalarca iptal edilen 95 kişilik işçi alımlarının 31 Aralık tarihine kadar yapılmadığı takdirde komple iptal olacağını belirten Başkan Şevket Şahin, "Bir an önce bu alımlar gerçekleşsin ki ardından yapılacak alımlar da yapılsın." ifadelerini kullanarak yaşadıkları Taşeron işçi Yasası, ELİ'ye işçi alımları ve ELİ'nin araç parkının güçlendirilmesi konularıyla ilgili destek istedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER