© Soma Haberi 2020

Kovid 19 Durum Ciddi

Somalı Vatandaş Duyarsız

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi saran kovid 19  normalleşelim derken öyle bir normalleştik ki tedbirleri unuttuk. Bu nedenle pandemisi nedeniyle normalleşme sürecinin abartılması pahalıya patladı.Vaka sayıları gün gün artmaya devam ediyor.Bu konuda artık kime inanacağını şaşıran vatandaş yaptığı davranışlarla şaşırtıyor.Somalılar maske hiljen sosyal mesafe konularında tedbirli değil.Maskeler Dirseklerde çenede elde bunun acısını çekeceğiz. Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan, vaka sayılarıyla ilgili olarak net bilgi alacağımızı zandetmiyoruz. Çünki Vermek isdediği bilgileri Basın bilgilendirme WhatsApp Web hattından bilgilendiriyor.Somalı  Okuyucular duyumlar Soma’da  Manisa’da vaka sayısı çok yüksek.Sıkıntı büyük.

MANİSA VE İLÇELERİNDE DE DURUM VAHİM
Soma’da günlük 10’a yakın koronavirüs vakası çıktığı iddia edilirken durum Manisa ve ilçelerinde de farklı olmadığı . Manisa Merkez’deki pandemi hastanesi kovid19 vakasıyla dolarken merkez ilçeler Yunusemre, Akhisar, Turgutlu’da da sayılarda ciddi artış olduğu alınan duyumlar arasında.

Manisa AK Parti Millet Vekili Kovid 19 tedavisi görüyor.

Siyaset Kulis bilgilerinde Manisa AK Parti Millet Vekili’nin şu anda hastanede KOVİD19 Tedavisi gördüğü bilgiler arasında.VEKİLİN DEDİĞİ ŞU KELİMELER ÇOK ÖNEMLİ.

Buradaki Dr ların insanları yaşatmak için verdiği mücadeleyi görseydiniz nefes almak için mücadele veren kişileri görmüş olsaydınız evinizden dışarıya çıkmazdınız dediği bilgiler arasında

Yetkililerin dediği gibi Hiljen sosyal mesafe  maske kurallara uyalım.


 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER