© Soma Haberi 2020

İzmirli Köylüler, Manisalı Şehit Yakınlarını ve Gazileri unutmadı

0

0

İzmir’in Kemalpaşa İlçesine bağlı Çambel köylüsü, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı dolaysıyla (İMC) usulüyle 800 kişilik verdiği iftar yemeğine, Manisalı Şehit yakını ve Gazilerini davet ederek tüm köylere örnek oldu.

Çambel köy sakinlerinin verdiği iftar yemeğine, Köylülerin yanı sıra iftar’a davet edilen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Üçvş Ümit Taydaş ve beraberinde bulunan Şehit yakınları ile Gazilere gösterilen ilgi ve alaka, “kadirşinaslık örneği” dikkatlerden kaçmadı.

           İftar yemeği sonrası, Başkan Taydaş; “Bugüne kadar birçok iftar yemeğine katıldık. Fakat genelde kurumsal kimlikte geçen ve sanki zorunlu yapılması gereken aktivite gözüyle bakılan iftar yemeklerindense, bu katıldığımız iftar yemeğinin samimi bir ortamda gerçekleşmesi, başta Şahsım olmak üzere benimle beraber katılım sağlayan çok kıymetli Şehit yakınlarımı ve Kahraman Gazilerimi ziyadesiyle memnun etmiştir. Çambel köyünün değerli tüm sakinlerine Şehit yakınlarını ve Gazilerini hatırlayıp onure ettikleri için,  cani gönülden teşekkür ediyorum. ALLAH hepsinden razı olsun.”Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER